Учи и пътувай

Рубриката ни “ Учи и пътувай” е предназначена за широка аудитория с общи познания в предстоящото обучение.

Да не стоим пред компютъра ! Да усетим полъха на вятъра, но и на отминалото време.

Изживеете мечтите си и  се впуснете в своето пътуване, на което не само ще получите богата информация за всичко в област, която ви интересува – история, религия, природа, музика, архитектура и какво ли още не…, но и в автентичната среда ще може да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват към изявен специалист на съответното място.

Вие решавате.

Геология и вулканични образувания – защо не Етна в Сицилия или вулканите на Камчатка?

Интересувате се от класическа музика – тръгнете по стъпките на Моцарт от Залцбург до Виена, но не забравяйте и Берлин, Франкфурт и Прага?

Историята е вашето хоби – тогава идете в Константинопол, за да разберете, че това е градът, дал културата на Европа и даже вилицата, която се появява тук в императорския дворец.

Вълнувате се от безсмъртие – да посетим най-старата аптека в Европа – Флоренция, но да открием и първата клиника в Епидавър – Гърция.

Ще ви предложим не толкова популярни, но важни за човешката култура и напредък места на планетата. И всичко това с експерта до вас, използвайки неговите знания. Как бихме могли по-лесно, по-бързо и пълноценно да получим образование, което никой не може да ни отнеме?

От 2022 г. наш партньор в туристическото обслужване е ТА Кю Травъл.