Професионално обучение

Рубриката ни “Професионално обучение” е най-важната в дейността на “Селена Консултинг”. Тя е в основата на създаването на дружеството с главна цел подпомагане на образованието в областта на туризма. От 2015 г. съществува Център за професионално обучение с Лицензия №2015121247/01.10.2015 за четири професии. Завършилите курсисти получават “Свидетелство за професионална квалификация” 3 степен. Обучението е индивидуално, дистанционно и в неголеми групи, съобразено с възможностите на желаещите. 960 часа теория и практика. Практиката е в реални условия, с реални туристи. Ако пътувате, то Вие сте стажант-екскурзовод. Ако помагате в анимацията Вие сте стажант-аниматор. След успешно приключване на обучението може да практикувате в страната и чужбина. Показалите добри резултати могат да получат и препоръки за работата, която ги вълнува. Преподаватели са изявени специалисти в своята област, с необходим стаж и доказали се в бранша. Наред с тях приемаме и всички интересни и инициативни млади хора, търсещи реализация в новите предизвикателства. Принцип в работата ни е допълването на опита и знанията с новите технологии и предимства.
Ако търсите нещо ново и нетрадиционно, ако искате да пътувате и учите , то ние сме вашият избор. Очакваме Ви. Усмихнати и готови за трудностите.
И всичко това с експерта до вас, използвайки неговите знания и с вече оформеното мото в главата ни: “Как бихме могли по-лесно, по-бързо и пълноценно да получим образование, което никой не може да ни отнеме?” …